Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pennepastaa suklaa-sardellikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Penne alla cioccolato with anchovies yhdistää kaikki tuntemasi maut uudeksi, upeaksi ruokalajiksi!

4 hengelle

  • 450 g penne rigate -pastaa
  • 3 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä pilkottuna
  • 2 kuivattua chilipalkoa murskattuna
  • 8 sardellifilettä pieneksi pilkottuna
  • 475 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus vähintään 70 % ) paloiteltuna
  • 115 g hienoja korppujauhoja
  • pieni nippu tuoretta persiljaa

Valmistusohje

- Keitä penne suolalla maustetussa vedessä. Kun pasta on kypsymässä, valmista kastike.

- Kuumenna öljy pannulla. Ruskista kevyesti valkosipuli, chili ja sardellit. Kypsennä kunnes valkosipuli on kullanruskeaa ja sardellit hajoavat.

- Lisää suklaa. Kun se on sulanut, lisää korppujauhot.

- Valuta pasta juuri ennen al dente -vaihetta ja lisää kastikkeen joukkoon.

- Lisää persilja ja sekoita hyvin muutaman sekunnin ajan, jotta kastike ja pasta menevät kunnolla sekaisin.

- Tarjoile välittömästi.

Tuoreimmat aiheesta

Kalapasta