Paahdettu tomaattisose ja vuohenjuustotoast

2 kpl

  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 4 reilua viipaletta Verneri-juustoa
  • 2 viipaletta maalaisleipää
  • 4 kpl luumutomaatteja
  • puolikuivaa marjaviiniä
  • tuoretta basilikaa
  • mausteeksi suolaa ja mustaapippuria myllystä
  • valkosipulia

Valmistusohje

Paista juusto- ja leipäviipaleet kevyesti grillissä kylmäpuristetun rypsiöljyn kera. Puolita luumutomaatit ja asettele pannulle. Kuori ja paloittele kypsyneet tomaatit. Lisää tomaattisoseeseen silputtua basilikaa ja loraus viiniä. Mausta vielä ripauksella suolaa ja lisää mustapippuria suoraan myllystä. Voitele lautanen halkaistulla valkosipulilla ja asettele lämpimät leipäviipaleet juustoineen sen päälle. Tomaattisoseen voit levittää leivän ympärille ja koristella esimerkiksi basilikanlehdillä. Nautitaan puolikuivan marjaviinin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!