Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahdettu tomaattisose ja vuohenjuustotoast

Julkaistu 18.02.2013 00:00

2 kpl

  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 4 reilua viipaletta Verneri-juustoa
  • 2 viipaletta maalaisleipää
  • 4 kpl luumutomaatteja
  • puolikuivaa marjaviiniä
  • tuoretta basilikaa
  • mausteeksi suolaa ja mustaapippuria myllystä
  • valkosipulia

Valmistusohje

Paista juusto- ja leipäviipaleet kevyesti grillissä kylmäpuristetun rypsiöljyn kera. Puolita luumutomaatit ja asettele pannulle. Kuori ja paloittele kypsyneet tomaatit. Lisää tomaattisoseeseen silputtua basilikaa ja loraus viiniä. Mausta vielä ripauksella suolaa ja lisää mustapippuria suoraan myllystä. Voitele lautanen halkaistulla valkosipulilla ja asettele lämpimät leipäviipaleet juustoineen sen päälle. Tomaattisoseen voit levittää leivän ympärille ja koristella esimerkiksi basilikanlehdillä. Nautitaan puolikuivan marjaviinin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Toast