Täytetyt munakoisorullat

Tämä on herkullinen kasvispääruoka, jonka voit tarjoilla maukkaan kastikkeen, vaikkapa tomaattikastikkeen, kera.

Neljälle

  • 2 munakoisoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • oliiviöljyä
  • 1 pkt halloumia
  • 10 aurinkokuivattua tomaattia oliiviöljyssä
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • ½ dl tuoretta, raastettua parmesaania
  • ½ dl juustoraastetta, joka sulaa hyvin

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Viipaloi munakoisot ½ cm paksuisiksi siivuiksi ja ripottele niille suolaa. Anna levätä 10 minuuttia, huuhdo viipaleet ja kuivaa ne.

2. Penslaa viipaleet oliiviöljyllä. Kuumenna grillipannu ja grillaa munakoisoja muutama minuutti molemmin puolin, niin että ne pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla. Paloittele halloumi ja laita pala jokaiselle munakoisoviipaleelle. Laita päälle aurinkokuivattu tomaatti ja muutama basilikanlehti, kääri rullalle.

3. Laita rullat voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Ripottele päälle parmesaania ja juustoraastetta. Gratinoi uunissa n. 15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!