Paahdetusta valkosipulista valmistettua aiolia
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 5 kuorittua valkosipulinkynttä
- 1 dl majoneesia
- 2 dl smetanaa
Valmistusohje
Paahda valkosipulinkynsiä paistinpannussa, kunnes ne ovat kullanruskeita. Älä käytä paistinpannulla öljyä tai voita. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita majoneesiin ja smetanaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku