Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Päärynät kolakastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Klassinen ja rakastettu jälkiruoka! Tarjoile kastike lämpimänä, se jähmettyy kun olet norottanut sitä hedelmille ja jäätelölle. Koristele mielellään strösselillä.

Kuudelle

  • 1 iso prk päärynänpuolikkaita, 850 g

Kastike

  • 3 rkl kidesokeria
  • 1 tl kaakaojauhetta
  • 1 tl voita
  • 2 rkl siirappia
  • 2 ½ dl kuohukermaa
  • vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Laita valutetut päärynät vadille.

2. Sekoita kastike ilman vaniljaa ja kuumenna samalla sekoittaen kunnes se sakenee.

3. Mausta vaniljalla, kaada päärynöille.

Tuoreimmat aiheesta

Päärynät