Toscapäärynät
Nämä suloisenmakuiset päärynät on helppo saada onnistumaan. Samaa peitettä voit käyttää myös vaikka ananassäilykkeille. Jäätelö tai kermavaahto maistuu lisänä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 iso purkki päärynöitä
- 2 pussia mantelilastuja
- ½ dl sokeria
- 50 g voita
- 1 rkl kermaa
- 1 rkl vehnäjauhoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta valutetut päärynät uunivuokaan.
2. Sekoita muut ainekset kasarissa ja kuumenna.
3. Levitä peite päärynöille. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka