Näin valmistuu Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta 0:51

Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta

Tomaatti-fetapastan valmistuksen näet vaihe vaiheelta videolta.

Tällä ohjeella valmistat tomaatti-fetapastaa kokki Harri Syrjäsen tyyliin.

Ainekset

  • Ainekset: 300g pastaa
  • 300 g suippopaprikaa
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • (ripaus kuivattua chiliä)
  • 8–9dl mietoa kasvislientä
  • tölkki kuorittuja tomaatteja
  • 12 lehteä basilikaa
  • n. 20 kpl oliiveja
  • 200 g fetaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Pilko paprika ja sipulit, freesaa tilkassa öljyä kasarissa.
  2. Laita tomaatit kasariin ja survo rikki, lisää kasvisliemi ja kiehauta.
  3. Lisää pasta, mausta suolalla, pippurilla ja keitä hiljaa hymyillen noin 12–14 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon revitty basilika, oliivit, fetajuusto.
  5. Nosta annos lautaselle, pyöräytys mustapippuria ja pirskottele oliiviöljyä päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!