Julkaistu
Tällä ohjeella valmistat tomaatti-fetapastaa kokki Harri Syrjäsen tyyliin.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- Ainekset: 300g pastaa
- 300 g suippopaprikaa
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- (ripaus kuivattua chiliä)
- 8–9dl mietoa kasvislientä
- tölkki kuorittuja tomaatteja
- 12 lehteä basilikaa
- n. 20 kpl oliiveja
- 200 g fetaa
- mustapippuria
- suolaa
- oliiviöljyä
Valmistusohje
- Pilko paprika ja sipulit, freesaa tilkassa öljyä kasarissa.
- Laita tomaatit kasariin ja survo rikki, lisää kasvisliemi ja kiehauta.
- Lisää pasta, mausta suolalla, pippurilla ja keitä hiljaa hymyillen noin 12–14 minuuttia.
- Lisää joukkoon revitty basilika, oliivit, fetajuusto.
- Nosta annos lautaselle, pyöräytys mustapippuria ja pirskottele oliiviöljyä päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa