Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Papaija-Mango Cupcakes

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Piristä syksyä papaija-mango cupcakeseilla. Voit valmistaa kuppikakut myös pelkillä Tattarijauhoilla. Voit valmistaa samalla ohjeella Kurpitsa-kuppikakkuja, korvaa tällöin mangomehu kurpitsasoseella.

Noin 15 kpl

  • 1½ dl Myllyn Paras Tattarijauhoja
  • 2 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 dl kuivattuja pieniä mango- ja papaijakuutioita
  • 1 dl mangomehua
  • 1 dl juoksevaa margariinia, laktoositonta voita tai margariinia
  • 3 munaa

Koristeluun

  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 pkt tomusokeria (500 g)
  • koristerakeita

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä rasva tällöin ensin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

Vatkaa tomusokeri tuorejuustoon massaksi. Pursota sitä jäähtyneiden kuppikakkujen päälle kauniisti. Koristele rakeilla.

VINKKI: Voit valmistaa kuppikakut myös pelkillä Tattarijauhoilla. Voit valmistaa samalla ohjeella Kurpitsa-kuppikakkuja, korvaa tällöin mangomehu kurpitsasoseella.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Tuoreimmat aiheesta

Cupcakes