1. Valmista salmiakkikuorrutus; Sulata kickit ja turkkarit kuohukermaan. Laita kylmään.
2. Valmista valkosuklaaganache; sulata valkosuklaa kuohukermaan, laita kylmään.
3. Laita uuni 170˚C. Valmista kuppikakut; Vaahdota voi, lisää sokeri ja vaahdota. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa varovasti sekoittaen.
5. Jaa 12:een kuppikakkupahviin. Paista n. 20min.
6. Vaahdota kuorrutteet, värjää salmiakkinen mustaksi ja ganache valkoiseksi.
7. Laita pursotuspusseihin ja yhdistä pussit. Kuorruta cupcaket.
8. Valmista kick-ruusut. Kauli kick patukka ohueksi, rullaa ja leikkaa paloja. Koristele cupcaket ruusuilla sekä valkosuklaakierteillä.