Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Papu-pihvitortillat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Saat nopeaa ja herkullista ruokaa täyttämällä tortillat papu-pihvisekoituksella. Oivallista vaikkapa perjantaina työviikon jälkeen, kun haluat jotain hyvää käyttämättä liikaa aikaa keittiössä.

4 annosta

  • 4 tortillaleipää
  • 400 g sisäpaistia
  • 1 sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl keitettyjä kidneypapuja
  • öljyä paistamiseen
  • 1/4 tl chilipippuria
  • 1/4 tl mustapippuria
  • suolaa
  • 2 rkl Maizenaa
  • ½ dl vettä

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Lämmitä öljy paistinpannussa ja kuullota sipuli ja paprika. Viipaloi liha ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Ruskista liha toisessa pannussa. Lisää liha sipuli-paprikaseokseen.

2. Kaada joukkoon niin paljon tomaattimurskaa, että seos juuri ja juuri peittyy. Kiehauta. Sekoita Maizena veteen ja saosta kastike. Mausta lihaseos suolalla, chilillä ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon pavut.

3. Lämmitä tortillat paistinpannussa ilman rasvaa. Täytä leivät juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Tortillat