Pastapaella

Tämän ruoan voi hyvin tehdä edellisen päivän broilerintähteistä. Tällä on kaikki mahdollisuudet tulla kaikkien lasten uudeksi mieliruoaksi. Kaiken lisäksi nopeatekoinen ruoka.

Kuudelle

  • 200 g conchigiale-pastaa
  • 350 g grillattua broilerinlihaa
  • 1 purkki simpukoita
  • 150 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • 1 l kanalientä
  • 3 tl currya
  • sahramia
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • suolaa ja mustapippuria

Tarjoiluun

  • 10 katkarapua kuorineen
  • 10 sinisimpukkaa kuorineen
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi curryn ja sahramin kanssa. Keitä pasta liemessä. Kaada pasta lävikköön, säästä liemi, pidä kumpikin lämpimänä.

2. Valuta purkkisimpukat. Kuori ja silppua sipuli. Puhdista paprika ja leikkaa kuutioiksi. Kuullota isossa padassa purkkisimpukat, sipuli ja paprika oliiviöljyssä. Kaada päälle vähän kanalientä. Lisää broilerinliha ja pasta. Kaada päälle vähän kanalientä, laita kuorelliset simpukat päälle ja anna porista muutamia minuutteja. Leikkaa sitruuna lohkoiksi.

3. Heitä pois sellaiset simpukat, jotka eivät ole auenneet. Mausta paella suolalla ja pippurilla. Kääntele joukkoon kuoritut katkaravut juuri ennen tarjoilua. Koristele ruoka kuorellisilla katkaravuilla ja sitruunalohkoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!