Pastaa ja paahtopaistikastiketta
Pastakastike on yleensä varsin nopea valmistaa. Jos käytät valmiina ostettua paahtopaistia, kastike on valmis yhdessä hujauksessa. Viimeistele vastaraastetulla parmesaanijuustolla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4 annosta
- 4 annosta pastaa
- 4 viipaletta paahtopaistia
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl lihalientä
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se voissa, älä ruskista. Kuori ja raasta porkkana.
2. Kaada tomaattimurska kattilaan. Lisää joukkoon lihaliemi, kuullotettu sipuli ja tomaattipyree. Purista kastikkeeseen valkosipulinkynsi, lisää porkkanaraaste ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua noin 15 minuuttia.
3. Leikkaa paahtopaistiviipaleet ohuiksi suikaleiksi. Lisää lihasuikaleet kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua. Tarjoa vastakeitetyn pastan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku