Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa ja paahtopaistikastiketta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pastakastike on yleensä varsin nopea valmistaa. Jos käytät valmiina ostettua paahtopaistia, kastike on valmis yhdessä hujauksessa. Viimeistele vastaraastetulla parmesaanijuustolla.

4 annosta

  • 4 annosta pastaa
  • 4 viipaletta paahtopaistia
  • 1 porkkana
  • 1 sipuli
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl lihalientä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se voissa, älä ruskista. Kuori ja raasta porkkana.

2. Kaada tomaattimurska kattilaan. Lisää joukkoon lihaliemi, kuullotettu sipuli ja tomaattipyree. Purista kastikkeeseen valkosipulinkynsi, lisää porkkanaraaste ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua noin 15 minuuttia.

3. Leikkaa paahtopaistiviipaleet ohuiksi suikaleiksi. Lisää lihasuikaleet kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua. Tarjoa vastakeitetyn pastan kera.

Tuoreimmat aiheesta

Pastakastike