Papu-pinaattiravioli

Ravioli tomaattikastikkeessa ansaitsee toki kaiken kunnian mutta välillä vaihtelu virkistää. Pavut, pinaatti ja porkkana antavat pastalle väriä ja tervetullutta ruokaisuutta.

4 annosta

  • 500 g tuoretta ravioli-pastaa
  • 1 purkki isoja valkoisia papuja, 500 g
  • 150 g pinaattia leikattuna
  • 2 porkkanaa suikaleina
  • suolaa ja pippuria
  • 2 dl valkoviiniä
  • 4 dl kasvislientä
  • 2 rkl Maizenaa

Valmistusohje

1. Leikkaa pinaatinlehdet melko isoiksi paloiksi. Kuori ja suikaloi porkkanat. Kiehauta valkoviini ja kasvisliemi. Lisää porkkanat liemeen. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada keitinvesi pois.

3. Sekoita keskenään Maizena ja 3 rkl vettä. Kaada seos liemen joukkoon ja sekoita. Lisää pavut ja anna kiehahtaa. Lisää lopuksi kypsä pasta ja pinaatit. Sekoita varovasti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!