Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Papu-pinaattiravioli

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ravioli tomaattikastikkeessa ansaitsee toki kaiken kunnian mutta välillä vaihtelu virkistää. Pavut, pinaatti ja porkkana antavat pastalle väriä ja tervetullutta ruokaisuutta.

4 annosta

  • 500 g tuoretta ravioli-pastaa
  • 1 purkki isoja valkoisia papuja, 500 g
  • 150 g pinaattia leikattuna
  • 2 porkkanaa suikaleina
  • suolaa ja pippuria
  • 2 dl valkoviiniä
  • 4 dl kasvislientä
  • 2 rkl Maizenaa

Valmistusohje

1. Leikkaa pinaatinlehdet melko isoiksi paloiksi. Kuori ja suikaloi porkkanat. Kiehauta valkoviini ja kasvisliemi. Lisää porkkanat liemeen. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada keitinvesi pois.

3. Sekoita keskenään Maizena ja 3 rkl vettä. Kaada seos liemen joukkoon ja sekoita. Lisää pavut ja anna kiehahtaa. Lisää lopuksi kypsä pasta ja pinaatit. Sekoita varovasti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta