Parmesaanilastut

Parmesaanilastuilla korvaat helposti kaupan sipsit!

Ainekset

  • 700 ml parmesaanijuustoa sekä hienoksi että karkeaksi raastettuna

Valmistusohje

- Levitä kuumalle pannulle kolmasosa raasteesta.

- Paista, kunnes juusto on kullanruskeaa.

- Kun juustolevy on jäähtynyt, lohko siitä pieniä lastuja ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.