Mac and cheese
Mac and cheese on helppotekoinen ja syntisen herkullinen, nimensä mukaisesti makaronista ja juustosta valmistettu ruoka, joka maistuu taatusti koko perheelle!
Ainekset (4 annosta)
- 400 g makaronia
- vettä
- ripaus suolaa
- 8 dl täysmaitoa
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 4 dl voimakasta cheddarjuustoa
- 50 g sulatettua voitasuolaa maun mukaan
Pinnalle
- ½ dl korppujauhoja
Valmistusohje
Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Laita makaroni leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uunivuokaan.
Sekoita täysmaito, parmesaaniraaste,cheddarjuustoraaste ja voi keskenään.Sekoita keitetyn makaronin kanssa.
Ripottele pinnalle korppujauhot.Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka