Helppo raejuustolevite
Julkaistu
Personal trainer Jari Sorsan helppo raejuustolevite on täynnä proteiinia ja hyviä rasvoja. Sorsa valmisti levitettä Huomenta Suomessa elokuussa 2024. Toimii hyvin proteiinilisänä levitteenä leivällä, riisikakkujen ja näkkileivän päällä tai lisukkeena esimerkiksi uuniperunalle.
- Aktiivinen valmistusaika: 5min
- Kokonaisvalmistusaika: 5min
Ainekset
- 400–500 g raejuustoa
- Reilusti tuoretta basilikaa tai muita yrttejä
- 3–4 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria (oman maun mukaan)
Valmistusohje
- Sekoita kaikki pieneen kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Seoksen tulisi olla notkeaa ja helposti levitettävää, ei liian juoksevaa. Tarvittaessa vähennä tai lisää öljyä.
- Mausta oman maun mukaisesti. Nauti ravitsevasta välipalasta.
Kokonaisannoksen ravintosisältö:
proteiini 72 g
hiilihydraatti 8 g
rasva 54.4 g
Reseptin laatinut Fit Diamonds Personal Trainer Jari Sorsa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta