Helppo raejuustolevite
Personal trainer Jari Sorsan helppo raejuustolevite on täynnä proteiinia ja hyviä rasvoja. Sorsa valmisti levitettä Huomenta Suomessa elokuussa 2024. Toimii hyvin proteiinilisänä levitteenä leivällä, riisikakkujen ja näkkileivän päällä tai lisukkeena esimerkiksi uuniperunalle.
- Aktiivinen valmistusaika: 5min
- Kokonaisvalmistusaika: 5min
Ainekset
- 400–500 g raejuustoa
- Reilusti tuoretta basilikaa tai muita yrttejä
- 3–4 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria (oman maun mukaan)
Valmistusohje
- Sekoita kaikki pieneen kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Seoksen tulisi olla notkeaa ja helposti levitettävää, ei liian juoksevaa. Tarvittaessa vähennä tai lisää öljyä.
- Mausta oman maun mukaisesti. Nauti ravitsevasta välipalasta.
Kokonaisannoksen ravintosisältö:
proteiini 72 g
hiilihydraatti 8 g
rasva 54.4 g
Reseptin laatinut Fit Diamonds Personal Trainer Jari Sorsa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa