Hellapoliisin uunijuusto
Uunijuusto on helppotekoinen kesäjälkiruoka. Tarjoa lämpimänä hillon tai marjojen kanssa. 4-5 annosta.
Tarvitset
- 1 l ternimaitoa
- ripaus suolaa
Vuokaan
- voita
Valmistusohje
Laita ternimaito kulhoon ja sekoita joukkoon suola. Voitele uunivuoka voilla ja kaada maito vuokaan.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa seuraksi lakkahilloa tai tuoreita marjoja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta