Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa häränfileen ja kerman kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on silkkaa ylellisyyttä. Nauti ruoasta rubiininpunaisen viinin kera!

4 annosta

  • 400 g pastaa, esimerkiksi penneä
  • 300 g naudanfileetä
  • 3 rkl voita
  • 4 dl kermaa
  • 3 dl voimakasta lihalientä
  • ½ dl konjakkia
  • 1 oksa tuoretta timjamia
  • 1 sipuli
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Irrota timjaminlehdet oksasta. Kuullota sipulia ja timjamia hetken ruokalusikallisessa voita. Kaada joukkoon lihaliemi, konjakki ja kerma ja hauduta 10 minuuttia.

3. Kuutioi liha ja ruskista nopeasti paistinpannussa 2 ruokalusikallisessa voita. Siivilöi sipuli ja mausteet kastikkeesta ja lisää siihen paistetut lihakuutiot. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike vastakeitettyyn pastaan.

Tuoreimmat aiheesta

Pastakastike