Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täysjyväpasta simpukkakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä pastaruoka kiireiselle.

Neljälle

  • 4 annosta täysjyväpastaa

Kastike

  • 2 sipulia silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi silputtuna
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl kirveliä
  • 1 tl meiramia
  • 1 tl basilikaa
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 prk simpukoita vedessä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl persiljasilppua

Valmistusohje

1. Kuullota sipulisilppua öljyssä, lisää sitten muut ainekset, paitsi simpukat. Keitä kastiketta, kunnas se sakenee. Mausta ja sekoita joukkoon valutetut simpukat.

2. Keitä pasta ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle persiljasilppua.

Tuoreimmat aiheesta

Simpukkapasta