Mainos

Merellinen kastike sopii vaikkapa Ruis-Kaurapastalle tai Sydän Makaronille.

noin 4:lle

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 4-6 valkosipulinkynttä
  • n. 15 cm purjosipulia renkaina
  • 1 pss wok-pakastevihanneksia (250 g)
  • 400 g lohifileetä isohkoina paloina tai suikaleina
  • 1-2 dl aurinkokuivattua tomaattia viipaleina
  • 200 g katkarapuja ja/tai simpukoita
  • 2½ dl ruokakermaa
  • 1 tl sitruunapippurirouhetta
  • n. 1 tl suolaa
  • 150 g sitruunasulatejuustoa tai -tuorejuustoa

Lisäksi

  • Myllyn Paras Ruis-Kaurapastaa
  • tai Keltainen Sydän Makaronia

Valmistusohje

Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pakastevihannekset, lohifileepalat, ja anna kypsyä 5-10 min. Lisää loput ainekset ja anna kuumentua, kunnes juusto sulaa kastikkeeseen. Lisää suolaa sen mukaan, onko muissa raaka-aineissa suolaa. Tarkista mieleinen maku. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras ­pastan kanssa.

VINKKI: Mikäli et pidä katkaravuista tai simpukoista, voit käyttää n. 600 g lohta.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.