Pappardellepastaa, naudansuikaleita ja sieniä pippurisessa kastikkeessa
Liha ja sienet sopivat hyvin pippurisen kastikkeen kumppaniksi. Tämä helposti ja nopeasti valmistuva ruoka on kiitollista vierasruokaa. Ruokaan sopivat myös tuoreet tai pakastetut metsäsienet.
4 annosta
- 400 g pappardellepastaa
- 200 g naudanlihaa
- 100 g herkkusieniä
- 1 sipuli
- 3 dl kermaa
- 4 dl lihalientä
- 1 rkl viherpippuria
- 1 rkl roseepippuria
- ½ rkl mustapippuria
- 1 tl dijonsinappia
- 2 rkl voita
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sienet ja sipuli ruokalusikallisessa voita. Mausta viher-, rosee- ja mustapippurilla. Lisää lihaliemi, kerma ja sinappi. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Siivilöi kastikkeesta mausteet.
3. Suikaloi liha. Sulata pannulla loput voista ja ruskista suikaleet nopeasti. Lisää suikaleet kastikkeeseen. Sekoita joukkoon vastakeitetty pasta ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku