Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pappardellepastaa, naudansuikaleita ja sieniä pippurisessa kastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Liha ja sienet sopivat hyvin pippurisen kastikkeen kumppaniksi. Tämä helposti ja nopeasti valmistuva ruoka on kiitollista vierasruokaa. Ruokaan sopivat myös tuoreet tai pakastetut metsäsienet.

4 annosta

  • 400 g pappardellepastaa
  • 200 g naudanlihaa
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 sipuli
  • 3 dl kermaa
  • 4 dl lihalientä
  • 1 rkl viherpippuria
  • 1 rkl roseepippuria
  • ½ rkl mustapippuria
  • 1 tl dijonsinappia
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sienet ja sipuli ruokalusikallisessa voita. Mausta viher-, rosee- ja mustapippurilla. Lisää lihaliemi, kerma ja sinappi. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Siivilöi kastikkeesta mausteet.

3. Suikaloi liha. Sulata pannulla loput voista ja ruskista suikaleet nopeasti. Lisää suikaleet kastikkeeseen. Sekoita joukkoon vastakeitetty pasta ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Sienipasta