Pastaa tonnikalakastikkeella
Pasta vaatii seuraa. Mielellään kastikkeesta. Tavallisesti se saa kaverikseen tomaatti- tai jauhelihakastikkeen. Tässä se saa uuden seuralaisen tonnikalakastikkeesta.
Neljälle
- 1 prk tonnikalaa vedessä, n. 425 g
- 2 rkl margariinia
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 2 dl kahvikermaa
- 1 pieni rasia anjovisfileitä, n. 50 g
- 1 dl persiljaa, hienonnettuna
- keitettyä pastaa
Valmistusohje
1. Paista margariini ja jauhot, lisää kerma ja anjovislientä kunnes saat sopivanpaksuisen kastikkeen. Keitä 5 minuuttia.
2. Kääntele mukaan hienonnetut anjovikset ja persilja.
3. Aseta pasta vadille, laita päälle tonnikalapalat ja kaada tonnikaloille kastike.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa