Pastaa tonnikalakastikkeella
Pasta vaatii seuraa. Mielellään kastikkeesta. Tavallisesti se saa kaverikseen tomaatti- tai jauhelihakastikkeen. Tässä se saa uuden seuralaisen tonnikalakastikkeesta.
Neljälle
- 1 prk tonnikalaa vedessä, n. 425 g
- 2 rkl margariinia
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 2 dl kahvikermaa
- 1 pieni rasia anjovisfileitä, n. 50 g
- 1 dl persiljaa, hienonnettuna
- keitettyä pastaa
Valmistusohje
1. Paista margariini ja jauhot, lisää kerma ja anjovislientä kunnes saat sopivanpaksuisen kastikkeen. Keitä 5 minuuttia.
2. Kääntele mukaan hienonnetut anjovikset ja persilja.
3. Aseta pasta vadille, laita päälle tonnikalapalat ja kaada tonnikaloille kastike.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi