Pastaa tonnikalakastikkeella

Pasta vaatii seuraa. Mielellään kastikkeesta. Tavallisesti se saa kaverikseen tomaatti- tai jauhelihakastikkeen. Tässä se saa uuden seuralaisen tonnikalakastikkeesta.

Neljälle

  • 1 prk tonnikalaa vedessä, n. 425 g
  • 2 rkl margariinia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl kahvikermaa
  • 1 pieni rasia anjovisfileitä, n. 50 g
  • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
  • keitettyä pastaa

Valmistusohje

1. Paista margariini ja jauhot, lisää kerma ja anjovislientä kunnes saat sopivanpaksuisen kastikkeen. Keitä 5 minuuttia.

2. Kääntele mukaan hienonnetut anjovikset ja persilja.

3. Aseta pasta vadille, laita päälle tonnikalapalat ja kaada tonnikaloille kastike.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.