Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanakastike pastalle

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kanan reisifilee on mukava ainesosa – siinä on enemmän makua kuin rintafileessä, mutta hinta on edullisempi. Kokeile tätä nopeasti valmistuvaa pastakastiketta.

Neljälle

  • 400 g kanan reisifileetä
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta chiliä
  • 2 rkl voita tai öljyä paistamiseen
  • 2 dl yrteillä maustettua ranskankermaa
  • 3 rkl hienonnettuja oliiveja
  • 4 annosta pastaa

Valmistusohje

1. Suikaloi kananliha. Mausta suolalla ja chilillä. Paista kypsäksi.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä.

3. Lämmitä yrttiranskankerma kattilassa. Lisää valmiit kanasuikaleet ja oliivit. Tarjoile vastakeitetyn pastan kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapasta