Kanakastike pastalle
Kanan reisifilee on mukava ainesosa – siinä on enemmän makua kuin rintafileessä, mutta hinta on edullisempi. Kokeile tätä nopeasti valmistuvaa pastakastiketta.
Neljälle
- 400 g kanan reisifileetä
- ½ tl suolaa
- 1 maustemitta chiliä
- 2 rkl voita tai öljyä paistamiseen
- 2 dl yrteillä maustettua ranskankermaa
- 3 rkl hienonnettuja oliiveja
- 4 annosta pastaa
Valmistusohje
1. Suikaloi kananliha. Mausta suolalla ja chilillä. Paista kypsäksi.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä.
3. Lämmitä yrttiranskankerma kattilassa. Lisää valmiit kanasuikaleet ja oliivit. Tarjoile vastakeitetyn pastan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa