Pastaa kananmaksan ja tomaatin kanssa
Kokeile tarjota broilerinmaksoja kauniisti ruskistettuna yhdessä tuoreen tomaatin ja oreganon kanssa. Valtavan hyvää, rautapitoista ja nopeaa ruokaa. Erityisen terveellistä ruoasta tulee, jos käytät kokojyväpastaa.
Neljälle
- 400 g broilerinmaksoja
- 4 annosta pastaa
- 1 sipuli
- 5 tomaattia
- 1 rkl voita
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl tuoretta oreganoa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa maksat ja leikkaa ne pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli. Puolita tomaatit, kaiva teelusikalla siemenet pois ja leikkaa malto hienoiksi paloiksi.
2. Kuumenna voi ja öljy yhdessä. Ruskista maksoja ja sipulisilppua kauniin värisiksi. Kaada joukkoon balsamico, silputtu oregano ja ripottele päälle suolaa ja pippuria myllystä.
3. Tarjoile pasta broilerinmaksahöystön, tomaattihakkeen ja tuoreen oreganosilpun kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti