Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa kananmaksan ja tomaatin kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile tarjota broilerinmaksoja kauniisti ruskistettuna yhdessä tuoreen tomaatin ja oreganon kanssa. Valtavan hyvää, rautapitoista ja nopeaa ruokaa. Erityisen terveellistä ruoasta tulee, jos käytät kokojyväpastaa.

Neljälle

  • 400 g broilerinmaksoja
  • 4 annosta pastaa
  • 1 sipuli
  • 5 tomaattia
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl tuoretta oreganoa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa maksat ja leikkaa ne pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli. Puolita tomaatit, kaiva teelusikalla siemenet pois ja leikkaa malto hienoiksi paloiksi.

2. Kuumenna voi ja öljy yhdessä. Ruskista maksoja ja sipulisilppua kauniin värisiksi. Kaada joukkoon balsamico, silputtu oregano ja ripottele päälle suolaa ja pippuria myllystä.

3. Tarjoile pasta broilerinmaksahöystön, tomaattihakkeen ja tuoreen oreganosilpun kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapasta