Linguinesalaattia grillatulla kanalla
Voit valmistaa tämän ruoan joko reseptin mukaan – tai osta valmiiksi grillattu broileri ja käytä sitä.
Neljälle
- 4 annosta linguinepastaa
- 1 porkkana
- 50 g sokeriherneitä
- ½ dl ranskankermaa
- 4 kanan rintafileetä nahalla
- 2 tl kiinalaista soijaa
- 1 rkl voita
- 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta al dente pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja suikaloi porkkana. Suikaloi sokeriherneet. Keitä porkkana ja sokeriherneet lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta pasta ja vihannekset lävikössä.
2. Mausta kanafileet suolalla ja pippurilla. Penslaa ne soijalla ja paista voissa 4 minuuttia molemmin puolin tai kunnes niiden sisälämpötila on 72 astetta. Viipaloi viistoiksi siivuiksi.
3. Sekoita pasta ja vihannekset, sekoita mukaan ranskankerma. Tarjoile pasta kanan kera. Ripottele päälle pinjansiemeniä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku