Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Linguinesalaattia grillatulla kanalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Voit valmistaa tämän ruoan joko reseptin mukaan – tai osta valmiiksi grillattu broileri ja käytä sitä.

Neljälle

  • 4 annosta linguinepastaa
  • 1 porkkana
  • 50 g sokeriherneitä
  • ½ dl ranskankermaa
  • 4 kanan rintafileetä nahalla
  • 2 tl kiinalaista soijaa
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta al dente pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja suikaloi porkkana. Suikaloi sokeriherneet. Keitä porkkana ja sokeriherneet lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta pasta ja vihannekset lävikössä.

2. Mausta kanafileet suolalla ja pippurilla. Penslaa ne soijalla ja paista voissa 4 minuuttia molemmin puolin tai kunnes niiden sisälämpötila on 72 astetta. Viipaloi viistoiksi siivuiksi.

3. Sekoita pasta ja vihannekset, sekoita mukaan ranskankerma. Tarjoile pasta kanan kera. Ripottele päälle pinjansiemeniä.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti