Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Värikkäät fusillinit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herneet ja pekoni ovat valtavan hyviä yhdessä pastan kanssa. Tämän ruoan valmistus vaatii ison paistinpannun tai wokkipannun.

Neljälle

  • 400 g fusillini-pastaa
  • 2 dl pakasteherneitä
  • 1 paketti pekonia (140 g)
  • 1 punasipuli
  • 2 keltaista tomaattia
  • 2 dl yrtti-ranskankermaa
  • 2 dl vihanneslientä
  • 1 nippu persiljaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista sipulisilppua ja pekonia pannulla. Nosta ne valumaan talouspaperille. Lohko tomaatit ja silppua persilja.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Laita herneet siivilään ja kaada pastan keitinvesi niiden läpi. Sekoita herneet pastaan ja pidä lämpimänä.

3. Laita tomaatit, pekoni, sipuli ja vihannesliemi sekä ranskankerma paistinpannuun. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada pastan ja herneiden päälle, lisää persiljasilppu ja sekoita.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkupasta