Värikkäät fusillinit
Herneet ja pekoni ovat valtavan hyviä yhdessä pastan kanssa. Tämän ruoan valmistus vaatii ison paistinpannun tai wokkipannun.
Neljälle
- 400 g fusillini-pastaa
- 2 dl pakasteherneitä
- 1 paketti pekonia (140 g)
- 1 punasipuli
- 2 keltaista tomaattia
- 2 dl yrtti-ranskankermaa
- 2 dl vihanneslientä
- 1 nippu persiljaa
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi sipuli. Paista sipulisilppua ja pekonia pannulla. Nosta ne valumaan talouspaperille. Lohko tomaatit ja silppua persilja.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Laita herneet siivilään ja kaada pastan keitinvesi niiden läpi. Sekoita herneet pastaan ja pidä lämpimänä.
3. Laita tomaatit, pekoni, sipuli ja vihannesliemi sekä ranskankerma paistinpannuun. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada pastan ja herneiden päälle, lisää persiljasilppu ja sekoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku