Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa pinaatin ja fetajuuston kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pinaatti ja fetajuusto ovat oivallinen parivaljakko. Fetajuusto saa lämmetessään mukavan koostumuksen - siitä tulee pehmeää muttei kuitenkaan sulanutta. Paprikan väri ja maku kruunaavat ruoan.

4 annosta

  • 300 g pastaa
  • 250 g kuutioitua fetajuustoa
  • 150 g pinaattia
  • 2 vihreää paprikaa
  • 1 viipaloitu punasipuli
  • 5 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Poista pinaatista paksut varret ja kuutioi paprikat. Kuullota paprika ja sipuli 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä isossa paistinpannussa. Lisää pinaatti ja fetajuusto.

3. Kaada lämmin pasta joukkoon ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla. Valuta päälle kolme ruokalusikallista oliiviöljyä.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta