Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa tomaattien ja oliivien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile täysin vegetaarinen päivällinen tai tarjoile tämä kuten Italiassa, alkuruokana. Silloin reseptistä riittää kuudelle-kahdeksalle hengelle.

Neljälle

  • 4 annosta conchiglie-pastasimpukoita

Tomaattikastike

  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 keltasipuli
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tl sitruunamehua
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 2 tomaattia

Tarjoiluun

  • mustia oliiveja
  • tuoreita basilikanlehtiä
  • raastettua parmesaania

Valmistusohje

1. Tomaattikastike: Paista sipuli öljyssä. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyree. Kuumenna kiehuvaksi, alenna lämpöä ja keitä 20 minuuttia. Lisää sitruunamehu, mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi tomaatit ja lisää juuri ennen tarjoilua.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, kääntele kypsä pasta kastikkeeseen.

3. Ripottele päälle mustia oliiveja ja tuoreita basilikanlehtiä ennen tarjoilua. Tarjoile parmesaaniraasteen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta