Pastaa kinkkukastikkeella
Kinkkupasta toimii aina. Kokeile herkullista reseptiä!
Neljälle
- 250 g keittokinkkua tai joulukinkkua
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
- 1 prk tomaattimurskaa basilikalla
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl vettä
- 1 kanaliemikuutio
- 1 tl oreganoa
- suolaa ja mustapippuria
- voita paistamiseen
Tarjoiluun
- vastakeitettyä pastaa
- mustia oliiveja
Valmistusohje
1. Kuutioi kinkku pieneksi.
2. Paista sipulia ja valkosipulia nokareessa voita padassa. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, murustettu liemikuutio ja vesi. Mausta ja anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
3. Lisää kinkku, kuumenna kiehuvaksi. Kaada kastike vastakeitetylle pastalle, ripottele päälle oliiveja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku