Pastaa kinkkukastikkeella

Kinkkupasta toimii aina. Kokeile herkullista reseptiä!

Neljälle

  • 250 g keittokinkkua tai joulukinkkua
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 prk tomaattimurskaa basilikalla
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 1 tl oreganoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • vastakeitettyä pastaa
  • mustia oliiveja

Valmistusohje

1. Kuutioi kinkku pieneksi.

2. Paista sipulia ja valkosipulia nokareessa voita padassa. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, murustettu liemikuutio ja vesi. Mausta ja anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.

3. Lisää kinkku, kuumenna kiehuvaksi. Kaada kastike vastakeitetylle pastalle, ripottele päälle oliiveja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.