Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa kinkkukastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kinkkupasta toimii aina. Kokeile herkullista reseptiä!

Neljälle

  • 250 g keittokinkkua tai joulukinkkua
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 prk tomaattimurskaa basilikalla
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 1 tl oreganoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • vastakeitettyä pastaa
  • mustia oliiveja

Valmistusohje

1. Kuutioi kinkku pieneksi.

2. Paista sipulia ja valkosipulia nokareessa voita padassa. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, murustettu liemikuutio ja vesi. Mausta ja anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.

3. Lisää kinkku, kuumenna kiehuvaksi. Kaada kastike vastakeitetylle pastalle, ripottele päälle oliiveja.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkupasta