Taskurapukastike pastalle
Pasta ja taskuravut ovat helposti valmistettava vaihtoehto jauhelihakastikkeelle. Tarjoile vastaraastetun parmesaanijuuston kera.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 2 prk taskurapuja
- 1 keltasipuli
- 1 prk tomaattimurskaa
- 2 dl kalalientä
- 1 pieni pala juuriselleriä
- persiljaa
- ruokaöljyä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- halutessasi, ½ dl valkoviiniä
- pastaa
Valmistusohje
1. Valuta taskuravunlihat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi selleri hienoksi. Paista sipulia ja selleriä öljyssä ilman että ne saavat väriä. Kaada päälle tomaattimurska ja kalaliemi. Mausta persiljalla, suolalla ja pippurilla. Jos haluat viiniä kastikkeeseen, lisää se nyt. Anna poreilla miedolla lämmöllä 20 minuuttia.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Sekoita taskuravunlihat kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua, älä keitä. Kaada kastike pastan päälle tai tarjoile se erillisestä kulhosta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku