Taskurapukastike pastalle

Pasta ja taskuravut ovat helposti valmistettava vaihtoehto jauhelihakastikkeelle. Tarjoile vastaraastetun parmesaanijuuston kera.

Neljälle

  • 2 prk taskurapuja
  • 1 keltasipuli
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 2 dl kalalientä
  • 1 pieni pala juuriselleriä
  • persiljaa
  • ruokaöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • halutessasi, ½ dl valkoviiniä
  • pastaa

Valmistusohje

1. Valuta taskuravunlihat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi selleri hienoksi. Paista sipulia ja selleriä öljyssä ilman että ne saavat väriä. Kaada päälle tomaattimurska ja kalaliemi. Mausta persiljalla, suolalla ja pippurilla. Jos haluat viiniä kastikkeeseen, lisää se nyt. Anna poreilla miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Sekoita taskuravunlihat kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua, älä keitä. Kaada kastike pastan päälle tai tarjoile se erillisestä kulhosta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!