Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastasalaatti tonnikalalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pastasalaatit ovat suosittuja kauppojen lounastiskeillä. Tässä on muunnelma, joka sopii sekä lounaaksi että seisovaan pöytään.

Neljälle

  • 4 annosta pikkupastaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 kananmunaa, 7 minuuttia keitettyjä
  • 2-3 tomaattia, lohkoina
  • 1 prk tonnikalaa vedessä, n. 225 g
  • 1 prk mustia oliiveja
  • suikaloitua jäävuorisalaattia

Kastike

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl vettä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta, valuta ja sekoita öljyn kanssa.

2. Aseta vadille salaattisuikaleita ja asettele loput ainekset päälle.

3. Sekoita kastike ja lusikoi se salaatille.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti