Pastasalaatti tonnikalalla
Pastasalaatit ovat suosittuja kauppojen lounastiskeillä. Tässä on muunnelma, joka sopii sekä lounaaksi että seisovaan pöytään.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 4 annosta pikkupastaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 3 kananmunaa, 7 minuuttia keitettyjä
- 2-3 tomaattia, lohkoina
- 1 prk tonnikalaa vedessä, n. 225 g
- 1 prk mustia oliiveja
- suikaloitua jäävuorisalaattia
Kastike
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 rkl vettä
- 1 rkl viinietikkaa
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta, valuta ja sekoita öljyn kanssa.
2. Aseta vadille salaattisuikaleita ja asettele loput ainekset päälle.
3. Sekoita kastike ja lusikoi se salaatille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku