Pastasalaatti tonnikalalla ja rucolalla
Julkaistu
Nopeaa ja helppoa valmistaa!
Neljälle
- 500 g fusillipastaa
- 1 prk tonnikalaa öljyssä
- 3-4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1-2 dl mustia oliiveja
- rucolaa
- 3 tomaattia lohkoina
Kastike
- 1 ½ dl oliiviöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- suolaa ja mustapippuria
- 2 rkl vettä
- 1-2 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, mausta.
2. Keitä pasta kypsäksi.
3. Sekoita kaikki ainekset vadilla, lusikoi päälle kastike.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät