Pastasalaatti tonnikalalla ja rucolalla

Nopeaa ja helppoa valmistaa!

Neljälle

  • 500 g fusillipastaa
  • 1 prk tonnikalaa öljyssä
  • 3-4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1-2 dl mustia oliiveja
  • rucolaa
  • 3 tomaattia lohkoina

Kastike

  • 1 ½ dl oliiviöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl vettä
  • 1-2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, mausta.

2. Keitä pasta kypsäksi.

3. Sekoita kaikki ainekset vadilla, lusikoi päälle kastike.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!