Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastasalaatti tonnikalalla ja rucolalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nopeaa ja helppoa valmistaa!

Neljälle

  • 500 g fusillipastaa
  • 1 prk tonnikalaa öljyssä
  • 3-4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1-2 dl mustia oliiveja
  • rucolaa
  • 3 tomaattia lohkoina

Kastike

  • 1 ½ dl oliiviöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl vettä
  • 1-2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, mausta.

2. Keitä pasta kypsäksi.

3. Sekoita kaikki ainekset vadilla, lusikoi päälle kastike.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti