1. Kastike: Sulata voi kasarissa, ota liedeltä ja lisää hyvin sekoittaen jauho. Nosta takaisin liedelle ja kaada sekaan kanaliemi sekoitellen. Anna kiehua hiljaa 5 minuuttia. Lisää kerma, suola sekä pippuri ja murustele joukkoon kuivatut sienet. Hauduta ennen tarjoilua.
2. Perkaa tuoreet sienet. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja puhdista purjo ja leikkaa viipaleiksi, ryöppää viipaleet vähäsuolaisessa vedessä. Nosta vedestä ja pidä lämpimänä. Laita broilerinfileet kiehumaan samaan veteen ja keitä hiljaa 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla ja pidä nekin lämpiminä. Valuta valmis pasta lävikössä.
3. Paista torvisienet voissa, suolaa ja pippuroi. Jaa pasta neljälle lämpimälle syvälle lautaselle, lusikoi päälle kastiketta. Nosta annoksiin purjoa, fileet ja torvisieniä. Koristele halkaistuilla minimaisseilla.