Persikat vadelmakastikkeessa – Peach Melba
Julkaistu
Tämä klassinen jälkiruoka sai alkunsa viime vuosisadan vaihteen kulinaarisessa Lontoossa, jossa sen loi Auguste Escoffier.
Kuudelle
- 1 iso prk persikanpuolikkaita
- 1 pkt pakastevadelmia, noin 250 g
- 1 appelsiinin mehu
- 6-8 sokerikakkuviipaletta
- 2 kiiviä, viipaleina
- mantelilastuja
Valmistusohje
1. Laita sokerikakkuviipaleet vadille, laita jokaiselle persikanpuolikas.
2. Soseuta marjat pyreeksi, paseeraa siivilän läpi jos haluat poistaa siemenet.
3. Ohenna kastike puristetulla appelsiinimehulla.
4. Kaada kastike persikoille. Koristele kiivillä ja paahdetuilla mantelilastuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka