Appelsiinijälkiruoka
Julkaistu
Anna sokerikakkuviipaleiden levätä yhteenlaitettuina hetki ennen kuin koristelet ja tarjoilet, silloin maut ehtivät avioitua. Myös tumma suikaloitu suklaa sopii päälle.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 ohutta sokerikakkuviipaletta
- 4 appelsiinia
- 50 g hasselpähkinöitä
- vaahterasiirappia
- 4 punaista cocktailkirsikkaa
Valmistusohje
1. Kuori appelsiinit, poista valkoinen kerros tarkoin ja viipaloi appelsiinit poikittain ohuelti.
2. Kerrostele kaksi kakkuviipaletta appelsiinisiivujen kanssa annoskulhoihin.
Sirottele päälle rouhittua pähkinää, koristele cocktailkirsikoilla. Liruta nauhana vaahterasiirappia annoksille ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka