Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Appelsiinijälkiruoka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Anna sokerikakkuviipaleiden levätä yhteenlaitettuina hetki ennen kuin koristelet ja tarjoilet, silloin maut ehtivät avioitua. Myös tumma suikaloitu suklaa sopii päälle.

Neljälle

  • 8 ohutta sokerikakkuviipaletta
  • 4 appelsiinia
  • 50 g hasselpähkinöitä
  • vaahterasiirappia
  • 4 punaista cocktailkirsikkaa

Valmistusohje

1. Kuori appelsiinit, poista valkoinen kerros tarkoin ja viipaloi appelsiinit poikittain ohuelti.

2. Kerrostele kaksi kakkuviipaletta appelsiinisiivujen kanssa annoskulhoihin.

Sirottele päälle rouhittua pähkinää, koristele cocktailkirsikoilla. Liruta nauhana vaahterasiirappia annoksille ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruoka