Paahda auringonkukansiemeniä pannulla. Silppua basilikaa ja laita mortteliin paahdettujen auringonkukansiemenien ja rypsiöljyn kera. Hienonna ja sekoita. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Asettele lautaselle kirsikkatomaatin puolikkaita ja mozzarellajuustoa viipaleina. Tarjoa peston kera. Ripottele päälle kylmäpuristettua rypsiöljyä, joka antaa mukavan pehmeän ja pähkinäisen maun.
Makuja
Pesto
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Pesto tarjoillaan tomaatin ja mozzarellan kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka
Ainekset
- tuoretta basilikaa
- mozzarellajuustoa
- kirsikkatomaatteja
- auringonkukansiemeniä
- kylmäpuristettua rypsiöljyä
- rypsiöljyä
- suolaa, pippuria