Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pinaattimunakas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä yrttinen omeletti on saanut inspiraationsa persialaisesta keittiöstä. Siellä munakkaisiin lisätään usein tuoreita mausteita.

Neljälle

  • 200 g lehtipinaattia
  • 100 g ruohosipulia
  • 100 g persiljaa
  • 100 g tilliä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 6 kananmunaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 maustemitta jauhettua juustokuminaa
  • 1 maustemitta kurkumaa

Valmistusohje

1. Hienonna pinaatti ja yrtit hienoksi veitsellä tai leikkaa saksilla. Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää valkosipuli. Lisää yrtit ja paista ne pehmeiksi.

2. Vatkaa munat ja mausteet ja kaada munaseos yrttipannuun. Paista, kunnes se on kauniin värinen molemmin puolin.

3. Tarjoile salaatin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvismunakas