Pinaattimunakas
Julkaistu
Tämä yrttinen omeletti on saanut inspiraationsa persialaisesta keittiöstä. Siellä munakkaisiin lisätään usein tuoreita mausteita.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 200 g lehtipinaattia
- 100 g ruohosipulia
- 100 g persiljaa
- 100 g tilliä
- 2 rkl öljyä
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- 6 kananmunaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 maustemitta jauhettua juustokuminaa
- 1 maustemitta kurkumaa
Valmistusohje
1. Hienonna pinaatti ja yrtit hienoksi veitsellä tai leikkaa saksilla. Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää valkosipuli. Lisää yrtit ja paista ne pehmeiksi.
2. Vatkaa munat ja mausteet ja kaada munaseos yrttipannuun. Paista, kunnes se on kauniin värinen molemmin puolin.
3. Tarjoile salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa