Pestokastikkeella, sitruunalla ja oliiveilla maustettu majoneesi
Julkaistu
Ihanaa majoneesia esimerkiksi voileivälle, salaattiin tai hampurilaisen väliin.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 2 rkl Saclà pestokastiketta (alla Genovese tai Rucola)
- 2 rkl majoneesia
- 2 rkl mustia kivettömiä oliiveja
- 1 dl Limmi sitruunamehua
- loraus Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
Valmistusohje
Sekoita pesto ja majoneesi hyvin keskenään tehosekoittimella. Hakkaa oliivit pieneksi silpuksi ja lisää ne pestoseokseen. Lisää sitruunamehu sekä oliiviöljy. Sekoita kunnes seos on tasaisen pehmeä.
Säilytä jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"