Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pestokastikkeella, sitruunalla ja oliiveilla maustettu majoneesi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihanaa majoneesia esimerkiksi voileivälle, salaattiin tai hampurilaisen väliin.

Ainekset

  • 2 rkl Saclà pestokastiketta (alla Genovese tai Rucola)
  • 2 rkl majoneesia
  • 2 rkl mustia kivettömiä oliiveja
  • 1 dl Limmi sitruunamehua
  • loraus Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä

Valmistusohje

Sekoita pesto ja majoneesi hyvin keskenään tehosekoittimella. Hakkaa oliivit pieneksi silpuksi ja lisää ne pestoseokseen. Lisää sitruunamehu sekä oliiviöljy. Sekoita kunnes seos on tasaisen pehmeä.

Säilytä jääkaapissa.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvisruoka