Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut lohisandwichit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Grillatut tai paahdetut kolmikerrosvoileivät lohen ja tillin kera sopivat mukavasti lounaalle tai illalliselle. Sandwichit sopivat myös alkupalaksi.

Neljälle

  • 400 g graavilohta siivuina
  • 12 viipaletta vaaleaa leipää
  • ½ kerä jäävuorisalaattia
  • ½ punttia tilliä
  • 2 rkl kermaviiliä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • sitruunanlohkoja
  • tillinoksia

Valmistusohje

1. Huuhdo ja suikaloi jäävuorisalaatti ja silppua tilli. Sekoita salaatti, tilli ja kermaviili, mausta suolalla ja valkopippurilla. Grillaa tai paahda leipäviipaleet.

2. Jaa lohisiivut kahdeksalle leipäviipaleelle ja levitä päälle salaattiseosta. Kokoa leipäviipaleet kahteen kerrokseen ja päällystä lopuilla leipäviipaleilla, niin että sinulla on neljä sandwichia, joissa jokaisessa on kolme leipäviipaletta.

3. Jaa sandwichit poikittain terävällä veitsellä ja koristele sitruunaviipalein ja tillinoksin.

Tuoreimmat aiheesta

Sandwich