Valmista pitsapohja helpolla tähteeksi jääneistä raketti spagetista tai keitä ne nopeasti pitsaa varten (3 dl raakaa spagettia on 5-6 dl kypsänä). Levitä kypsät rakettispagetit isolle uunipellille, joka on vuorattu leivinpaperilla ja voideltu. Kaada päälle maustettu munamaito. Anna hyytyä 225 asteisen uunin keskitasolla n. 10 min.
Valmista sillä aikaa tomaattikastike sekoittamalla mausteet siihen ja valmistele muut täyteaineet. Levitä tomaattikastike hyytyneelle spagettipitsapohjalle. Ripottele päälle kinkkusuikaleet, ananasmurska, juustoraaste ja halutessasi murustettu (kylmänä) sinihomejuusto.
Paista 225 asteisessa uunissa n. 20 min kypsäksi.
Vinkki: Voit korvata kinkkusuikaleet paistetulla jauhelihalla tai savulohisuikaleilla.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy