Nuudeli-kinkkusalaatti
Todella suosittu salaatti, joka on ihanteellinen otettavaksi mukaan vaikkapa piknikille.
Neljälle
- 4 annosta munanuudeleita
- 1 rkl öljyä
- 2 etikkakurkkua
- 2 omenaa
- 250 g savu- tai keittokinkkua
- 125 g vihreitä pakasteherneitä
- 20 mustaa oliivia
Kastike
- 3-4 rkl majoneesia
- 3 rkl luonnonjogurttia
- 3-4 rkl kurkkulientä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita öljy niihin, etteivät ne liimaannu yhteen.
2. Viipaloi kurkku, leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi ja suikaloi kinkku. Sekoita yhteen kaikki ainekset kulhossa.
3. Sekoita kastike ja kääntele salaatin joukkoon.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin