Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Haalea tortellinisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

250 gramman paketti tortellineja riittää pastasalaattiin neljälle. Muutamalla herkullisella lisukkeella herkkutiskistä valmistat nopeasti juhlavan, välimerellisen salaatin. Jos haluat, voit tehdä salaatista täysin vegetaarisen, mutta jos syöt myös lihaa, käytät hieman salamia.

Neljälle

  • 250 g täytettyjä tortellineja
  • 1 paprika
  • 10 cocktailtomaattia
  • 10 vihreää oliivia
  • 10 mustaa oliivia
  • 2 dl kuutioitua juustoa
  • 12 salamiviipaletta
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl viinietikkaa tai sitruunamehua
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sekoita kastike ja laita sivuun. Kun tortellinit ovat valmiit, kaada vesi pois ja sekoita kastike lämpimään pastaan.

3. Hienonna paprika, halkaise cocktailtomaatit.

4. Sekoita paprika, tomaatit, oliivit ja juustokuutiot salaattiin. Tarjoile heti, sellaisenaan tai salamiviipaleiden kera. Leipä maistuu hyvältä salaatin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti