Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Piparjuurella maustettu parsakaali-kukkakaali salaatti

Julkaistu 02.05.2013 15:04

Kaappaus keittiössä, jakso 3 -resepti.

Ainekset

  • Parsakaalia
  • Kukkakaalia
  • Majoneesia
  • Piparjuurta
  • Sitruunamehua
  • Suolaa

Valmistusohje

Leikkaa parsa- ja kukkakaali ohuiksi lastuiksi. Sekoita majoneesi, raastettu piparjuuri, sitruunamehu ja suola. Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku. Sekoita kasvisten joukkoon ja anna maustua ainakin tunnin verran tai mielellään yön yli, joten voit halutessasi valmistaa sen valmiiksi jo edeltävänä päivänä.

Jos haluat tehdä hieman keveämmän version niin majoneesin voi korvata maustamattomalla jogurtilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalisalaatti