Murskatut perunat rosmariinilla – Kape Aihisen helppo ohje
Julkaistu
Murskatut perunat ovat loistava lisukevaihtoehto iänikuisille keitetyille potuille. Tämä helppo ohje on Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu ja Kari Aihisen käsialaa.
- Aktiivinen valmistusaika: 20min
- Kokonaisvalmistusaika: 20min
Ainekset
- Perunoita (varhaisperunoita)
- Oliiviöljyä
- Sitruunamehua
- Suolaa
- Mustapippuria
- Tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
Murskatut perunat valmistuvat näin:
- Pese perunat ja keitä ne hyvin suolatussa vedessä kuorineen.
- Kun perunat ovat kypsiä riko ne haarukalla ja sekoita sekaan reilu loraus oliiviöljyä. Mausta sitruunamehulla, tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa