Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Murskatut perunat rosmariinilla – Kape Aihisen helppo ohje

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS10_Tampere_Rosmariinimuusi
MTV Oy / Ida Kentala
Julkaistu 10.11.2021 14:54

MTV LIFESTYLE

Murskatut perunat ovat loistava lisukevaihtoehto iänikuisille keitetyille potuille. Tämä helppo ohje on Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu ja Kari Aihisen käsialaa.

  • Kokonaisvalmistusaika: 20 min
  • Aktiivinen aika: 20 min
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • Perunoita (varhaisperunoita)
  • Oliiviöljyä
  • Sitruunamehua  
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

Murskatut perunat valmistuvat näin:

  1. Pese perunat ja keitä ne hyvin suolatussa vedessä kuorineen.
  2. Kun perunat ovat kypsiä riko ne haarukalla ja sekoita sekaan reilu loraus oliiviöljyä. Mausta sitruunamehulla, tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Perunat