Murskatut perunat rosmariinilla – Kape Aihisen helppo ohje

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS10_Tampere_Rosmariinimuusi
MTV Oy / Ida Kentala

Murskatut perunat ovat loistava lisukevaihtoehto iänikuisille keitetyille potuille. Tämä helppo ohje on Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu ja Kari Aihisen käsialaa.

  • Aktiivinen valmistusaika: 20min
  • Kokonaisvalmistusaika: 20min

Ainekset

  • Perunoita (varhaisperunoita)
  • Oliiviöljyä
  • Sitruunamehua  
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

Murskatut perunat valmistuvat näin:

  1. Pese perunat ja keitä ne hyvin suolatussa vedessä kuorineen.
  2. Kun perunat ovat kypsiä riko ne haarukalla ja sekoita sekaan reilu loraus oliiviöljyä. Mausta sitruunamehulla, tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.