Piparjuurella maustettu parsakaali-kukkakaali salaatti

Kaappaus keittiössä -sarjan kolmannessa jaksossa valmistetaan herkullista ruokaa helsinkiläisen pariskunnan kanssa. Kokeile kotona!

Ainekset

  • Parsakaalia
  • Kukkakaalia
  • Majoneesi
  • Piparjuuri
  • Sitruunamehu
  • Suola

Valmistusohje

Leikkaa parsa- ja kukkakaali ohuiksi lastuiksi. Sekoita majoneesi, raastettu piparjuuri, sitruunamehu ja suola. Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku. Sekoita kasvisten joukkoon ja anna maustua ainakin tunnin verran tai mielellään yön yli, joten voit halutessasi valmistaa sen valmiiksi jo edeltävänä päivänä.

Jos haluat tehdä hieman keveämmän version niin majoneesin voi korvata maustamattomalla jogurtilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.