21.1.15. Tässä smoothiessa on paljon proteiinia. Kokeile reseptiä myös muilla hiutaleilla.
n. 2,5 dl/1 annos
- 1 appelsiini
- 1 dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
- 1 dl maitorahkaa
- 1 dl rasvatonta jogurttia
- 1 munan valkuainen
- 2 tl juoksevaa hunajaa
- 1/3 tl jauhettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
Päälle
- Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
Valmistusohje
Laita mikserin kannuun tai syvään mittakannuun kuoritta ja lohkottu appelsiini, hiutaleet sekä rahka, jogurtti, munan valkuainen ja mausteet.
Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella niin, että smoothiesta tulee tasaista. Kaada smoothie korkeaan laseihin tai mukiin. Ripottele pinnalle hiutaleita.
Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.
VINKKI: Voit käyttää hiutaleiden tilalla ½ dl Myllyn Paras Kuidukas- tai Kauraleseitä.
Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa