Mainos

Mustikoista saat ihanan vatsaystävällisen aamupalan täysjyvähiutaleiden ja rahkan kanssa. Tee kaunis annos valmiiksi jääkaappiin illalla, niin aamulla herätys on mukava, kun itse tehty aamupala odottaa. Myöhemmin syksyllä tee sama puolukoista, käytä tällöin makuparina vaniljarahkaa.

Kahdelle

  • 3 dl mustikoita
  • ½ dl Myllyn Paras Kauraleseitä
  • 1 dl Myllyn Paras Vekkuli Neljän Viljan Pikahiutaleita tai KARU Pikakaura+Ruishiutaleita
  • ½ dl kurpitsan tai auringonkukan tms. siemeniä
  • 1-2 rkl hunajaa
  • 1 tlk sitruunarahkaa (200 g)

Pinnalle

  • 1 dl mustikoita
  • ½ dl Myllyn Paras Kauraleseitä

Valmistusohje

Survo mustikat. Sekoita joukkoon leseet, hiutaleiden ja siemenet sekä hunaja. Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli.

Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjakuituviljaseosta, sitten valkoista rahkaa ja koristeeksi marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.

VINKKI: Saat smoothien, kun sekoitat ainekset sauvasekoittimella ja lisäät joukkoon n. 2 dl rasvatonta maitoa tai piimää. Herkkuhetkiin lisää 2 dl jäätelöä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!