Mainos

23.1.15. Tuorepuuro on vaihtelua tavalliselle aamupuurolle. Kokeile kaakaota ja avokadoa yhdistelevää makuelämystä! Tuorepuuro valmistetaan sekoittamalla hiutaleita, leseitä ja siemeniä nesteeseen, muun muassa piimään, rahkaan tai soijajuomaan ja niiden annetaan turvota. Tässä tuorepuuron pohjana toimivat avokado ja rahka. Mielenkiintoisen puuron makuna puolestaan on tuttu kaakao.

1:lle

  • 1 avokado
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1 dl Myllyn Paras Pikakaurahiutaleita
  • 2 rkl kaakaojuomajauhetta
  • 1 dl pehmeää maitorahkaa
  • ½ tl vaniljasokeria

Pinnalle

  • 1 pala tummaa suklaata rouheena

Valmistusohje

Kuori ja pilko avokado kulhoon, purista päälle sitruunamehua. Lisää hiutaleet, kaakaojuomajauhe ja rahka, survo haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Mausta vaniljasokerilla. Ripottele pinnalle suklaarouhetta. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.

VINKKI: Jos haluat löysempää tuorepuuroa, lisää maustamatonta jogurttia.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat