1. Tee ensin barbecuekastike. Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää sipuli ja valkosipuli, hieman mausteita ja sokeri ja paista viisi minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmentyneet. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Kypsennä 10–15 minuuttia, kunnes sipuli alkaa karamellisoitua, lisää viinietikka ja anna viinietikan kiehua pois parin minuutin ajan. Lisää worcesterkastike ja ketsuppi, sekoita hyvin ja kypsennä kahdeksan minuuttia, kunnes kastike on redusoitunut juuri ja juuri juoksevaksi. Tarkista maku ja lisää mausteista tarvittaessa. Ota paistinpannu liedeltä ja laita syrjään.
2. Samaan aikaan, kun barbecuekastike redusoituu, aloita hampurilaislihan valmistelu. Paista pekonia öljytyllä paistinpannulla noin viisi minuuttia, kunnes se on lähes täysin kypsää. Lisää salottisipuli ja jatka paistamista viisi minuuttia, kunnes salottisipuli on pehmeää ja pekoni rapeaa. Sirottele sekaan savustettu paprikajauhe ja sekoita hyvin. Jatka kypsentämistä 1–2 minuuttia, ota pannu liedeltä ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperiin.
3. Mausta jauheliha ja sekoita paistetun salottisipulin ja pekonin kanssa hyvin. Muotoile seoksesta golfpallon kokoisia pyöryköitä ja litistä ne pihveiksi.
4. Kuumenna isossa, paksupohjaisessa paistinpannussa hieman öljyä. Mausta pihvit ja paista niitä 1–2 minuuttia kummaltakin puolelta vallellen päälle paistolientä, kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä ja saaneet väriä. Ota pannu liedeltä ja jätä pihvit lepäämään siihen. Laita jokaisen pihvin päälle juustoviipale ja anna niiden sulaa hieman.
5. Kerrosta pihvit minisämpylöihin yhdessä barbecuekastikkeen, salaatin ja tomaattiviipaleiden kanssa. Jäljelle jäänyt barbecuekastike säilyy jääkaapissa hyvin. Tarjoile heti.
Resepti on kirjasta Gordon Ramsay - Kokkauksen taito. (Readme.fi 2013)