Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaanlihapata ananaksella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Porsaanliha ja ananas menevät padassa ”naimisiin”, kuten kokit sanovat. Niin hyvin maut nimittäin sopivat yhteen. Tarjoile jasmiiniriisin kera.

Neljälle

  • 500 g luutonta porsaanlihaa
  • 2 keltasipulia, lohkoina
  • 1 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl lientä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 3 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 prk ananaspaloja
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuutioi lihat. Ruskista liha ja sipuli ja laita pataan. Puuteroi päälle jauhot, mausta ja lisää liemi.

2. Keitä hiljalleen 15 minuuttia. Lisää sinappi ja kerma ja keitä vielä 10 minuuttia.

3. Lisää ananas ja persilja. Tarjoile riisin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata